Известие

Collapse
No announcement yet.

ТЕМПЕРАТУРА

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТЕМПЕРАТУРА

Здравейте колеги! От скоро карам алфа 1.6 боксер. Предполагам,че имам проблем.Тои се сьстои в това.Колата ми загрява до чертата между 80 и 120 градуса. Предполагам,че там са 100 градуса тогава се пускат перките.Това се случва когато карам в задрьстване.Искам да знам дали това е нормално за тоя двигател. Или да тьрса спасение.
    Алфа Ромео 145 1.6 боксер 96г. 103к.с.

И аз като я вземах така си мислех, че нещо не е нарад. И моята така прави вдига градусите. И после като мина 400 метра без да спирам и отива на 80 градуса. А ако я карам малко повече без да спирам пада и под 80. Да на 90/100 градуса се включва перката смъква малко и спира. Тука ми казаха, че е нормално. Въпроса е да не минава делението на 90-те градуса
    Спокойно май при всички бохери е така

Поздрави
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Дано всичко да е наред.Като влезна в задрьстване само там гледам

Comment

да много е гадно ... като стигнат там градусите и аз започвам да се потя вътре... няма са плашиш газ и тва е

Comment

Благодаря за сьвета.Поуспокоих се малко ама до като свикна ще ми е терсене

Comment

Моля, другите колеги с бохери да кажат при всички ли е така :>

Comment

Един приятел предложи да си сменя датчика за да се пускат по рано перките.Ама щом и на тебе ти така няма да пипам нищо.

Comment

виж това не ми е идвало на акъла ама тука един майстор искаше да ми слага марзеланче на таблото да си я пускам когато искам
                тъй, че вариянти много

Comment

Първоначално публикувано от BORIS
                  Един приятел предложи да си сменя датчика за да се пускат по рано перките.Ама щом и на тебе ти така няма да пипам нищо.
                  Не знам с какво се занимава твоя приятел, но не го слушай за датчика. Те хората не случайно са го проектирали за такива температури. Градусите на превключване са както следва :
                  92- вкл първа степен на вентилаторите
                  87- изкл първа степен
                  97- вкл втора степен
                  92- изключва втора степен

(Ако бъркам нека поправете ме)

За повече инфо пиши "загрява" в търсачката и чети Успех
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Благодаря колега! Няма да пипам нищо просто се бях притеснил малко. Имах нужда от 1 , 2 мнения.

Comment

Не ми благодари за нищо Айде забавлявай се с боксерчето щото са на изчезване
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

И при мен е същата история.. така 4е.... първа, газ колкото има и клечка на клаксона хаха
                        PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
                        Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

за успокоение, да кажа, че и при мен е така, независимо дали е нормално или не
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Споко колега всичко е наред. Имай предвид, че порше сложиха водно охлаждане едва на поседния си боксер. Просто концепцията понася без проблем големи температурни амплитуди. Забавлявай се.
                            Alfa Romeo 1.9 150 159JTDm

Comment

Споко, и при мойта е така. Абе тия коли не са правени да се карат бавно
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X