Здравейте колеги! От скоро карам алфа 1.6 боксер. Предполагам,че имам проблем.Тои се сьстои в това.Колата ми загрява до чертата между 80 и 120 градуса. Предполагам,че там са 100 градуса тогава се пускат перките.Това се случва когато карам в задрьстване.Искам да знам дали това е нормално за тоя двигател. Или да тьрса спасение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ТЕМПЕРАТУРА
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И аз като я вземах така си мислех, че нещо не е нарад. И моята така прави вдига градусите. И после като мина 400 метра без да спирам и отива на 80 градуса. А ако я карам малко повече без да спирам пада и под 80. Да на 90/100 градуса се включва перката смъква малко и спира. Тука ми казаха, че е нормално. Въпроса е да не минава делението на 90-те градуса
Спокойно май при всички бохери е така
Поздравиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
-
Първоначално публикувано от BORISЕдин приятел предложи да си сменя датчика за да се пускат по рано перките.Ама щом и на тебе ти така няма да пипам нищо.
92- вкл първа степен на вентилаторите
87- изкл първа степен
97- вкл втора степен
92- изключва втора степен
(Ако бъркам нека поправете ме)
За повече инфо пиши "загрява" в търсачката и чети Успех
Comment
-
Не ми благодари за нищоАйде забавлявай се с боксерчето щото са на изчезване
Comment
-
за успокоение, да кажа, че и при мен е така, независимо дали е нормално или неI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment